Asuntola

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Keuda Mäntsälä Lukkarinpolku

 

Lukkarinpolun toimipisteellä ei ole opiskelija-asuntoja.

Keuda Mäntsälä Saari

 

Tietoa opiskelija-asuntoloista

Saaren kartanossa on neljä asuntolaa; Uusikartano, Jokiranta, Lusikkalinna ja Pajamäen asuntolat. Asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Asuntolapaikan saannissa etusijalla ovat pitkämatkalaiset ja hankalien kulkuyhteyksien päässä asuvat opiskelijat.

Asuntolahuoneet ovat kahden hengen huoneita. Huoneet ovat kalustettuja sekä sängyissä on patjat ja peitot. Yhteiset sosiaalitilat ovat käytävän varrella. Asuntolan yhteisessä keittiössä on sähköhella, mikro, jääkaappi, televisio ja pieni määrä astioita. Asuntolaan tuodaan omat liinavaatteet (lakanat, tyyny- ja pyyheliinat).

Asuntola on suljettu viikonloppuisin ja lomilla. Asuntolaan voi saapua vasta maanantaiaamuna häiriöiden välttämiseksi. Vain pitkämatkalaiset voivat tulla asuntolaan sunnuntai-iltana klo 20.00 jälkeen.

Asuntolassa asuminen

Opiskelijoilla on mahdollisuus asua oppilaitoksen asuntoloissa kahden hengen huoneissa. Asuntolaa koskevat asiat hoitaa asuntolanhoitaja Merja Virtanen.  Asuntolassa voivat asua vain asuntolanhoitajalta luvan saneet opiskelijat. Huoneita voi vaihtaa vain asuntolanhoitajan luvalla. Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Terveydhoitajan/Asuntolanhoitajan vastaanottoajat Jokirannan OHR-tiloissa

Maanantaista torstaihin            11.00-12.00

Tiistaisin ja torstaisin                15.30-16.15

Asuntolan avain luovutetaan panttimaksua (100 euroa) vastaan. Avain lunastetaan ensimmäisenä koulupäivänä.

Huone on henkilökohtainen ja sen voi vaihtaa vain erityissyistä asuntolanhoitajan luvalla. Huone tulee pitää siistinä sekä sijata vuode aamuisin ja pitää vaatteet komerossa. Kalusteiden paikkoja ei saa siirtää.  Lemmikkieläimiä ei saa tuoda asuntolaan.  Opiskelijat ovat velvollisia huolehtimaan yleisten tilojen järjestyksestä. Asukkailla tulee olla omat liinavaatteet ja päiväpeite. Vierailut oppilasasuntoloissa ovat sallittuja arkisin klo 18.00 - 21.00. Vain kutsutut vieraat ovat tervetulleita.

Monimuoto-opiskelijat voivat asua asuntolassa vain lähijaksoilla. Etäjaksojen aikana asuntolassa asuminen on kielletty. Monimuoto-opiskelijat maksavat kulukorvauksen kunkin lähijakson alussa. Lähijaksolle palaavien opiskelijoiden tulee ilmoittaa edellisellä viikolla mielellään sähköpostitse asuntolanhoitajalle (merja.virtanen@keuda.fi), jos tarvitsee asuntolapaikan.

Asuntolapaikka-anomus

Asuntolan säännöt täältä .

Labels
  • None